Algemeen, Circulair, Kwaliteit - ISO, marketing , , ,

Meet the team: Camiel Wierikx

Maak kennis met onze collega: Camiel Wierikx

Camiel is in september 2020 bij Uzimet als operator in dienst getreden. Daarvoor heeft bij een aantal andere bedrijven gewerkt, onder meer bij een brouwerij. Sinds zijn start bij Uzimet heeft hij zich verder ontwikkelt en is inmiddels maintenance coördinator. 

Door zijn achtergrond als operator is Camiel vertrouwd met het uitgebreide machinepark en dat is van grote waarde. Hij weet hoe er preventief onderhoud moet worden gepleegd, kent de eigenschappen als gebruiker en zorgt voor goede service. In zijn rol heeft hij veel contact met zowel in- als externe partijen en dat spreekt hem aan. Hij is dagelijks bezig met verbeteringen doorvoeren, door onder meer samen met de process engineer nauw samen te werken en middels de dagelijkse ‘walkaround’ door de fabriek waarbij ook de operators betrokken zijn.

Camiel’s doelen zijn onder meer de betrouwbaarheid verbeteren, de capaciteit te verhogen en het productieproces meer lean te maken. 

Het werken bij Uzimet ervaart hij als prettig; hij gaat iedere dag met plezier naar Rijswijk. Het is een nette werkgever volgens Camiel. Er hangt een fijne en collegiale sfeer en men kan elkaar overal op aanspreken en staat open voor opbouwende kritiek. Hij heeft de afgelopen tijd een positieve verandering waargenomen waarbij de collega’s vooruitkijken en samen meedenken om beter te worden!